Известие

Collapse
No announcement yet.

Дискусия - срещи в РУСЕ !!!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• кога това?????
    2011 Giulietta MA-ex
    1995 155 1.8 TS 8V
    2005 GT JTD-ex,1998 156 1.8 TS-ex,1993 155 2.5V6-ex

Comment

• Другия уикенд.
      AR 145 , 1.6 , 76 kw- ex; GT 1.9 JTD 110 KW
      Posted by Bat Vas:Алфиста трябва да има минимум две коли, ако не иска да ходи с градски транспорт от време на време.
      sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от stelt Покажи съобщение
        Другия уикенд.
        аз мога чак последната неделя на месеца .... или там по празниците от 1-ви до 6-ти май
        ех. AR 166 FL 2.0 TS еx. AR 164 2.5 TD Super ex. AR 75 2.0 TS ex. AR 146 BOXER

Comment

• Хей колеги, понеже от скоро и аз съм горд собственик на красавец като вашите, и се ровя из форума, но не мога да намеря нищо конкретно за редовни русенски срещи дори и не редовни. Мисълта ми е именно, ако има такива да ме светнете кога и къде събирате погледите, с удоволствие бих се включил, защото виждам доста алфи да хвърчат из града, но активността във форума е малка.

Alfa Romeo 156 1.9 JTD
          sigpic

Comment

• някой с добро сърце и излишна карта за ЕКО , която да ми подари , моля
            Иво 0884 28 48 02
            разбира се ще почерпя !
            Alfa Romeo 146 1.9 JTD 105+++ EX
            Peugeout 2.2 HDI 133+++
            Alfa 159 +++ next

Comment

• Мисля че имам. Ще проверя довечера и ще ти звънна.
              Posted by Bat Vas:Алфиста трябва да има минимум две коли, ако не иска да ходи с градски транспорт от време на време.
              sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от Plamen H. Покажи съобщение
                Хей колеги, понеже от скоро и аз съм горд собственик на красавец като вашите, и се ровя из форума, но не мога да намеря нищо конкретно за редовни русенски срещи дори и не редовни. Мисълта ми е именно, ако има такива да ме светнете кога и къде събирате погледите, с удоволствие бих се включил, защото виждам доста алфи да хвърчат из града, но активността във форума е малка.
                някога имаше редовни срещи ма тея дет ходеха по тях си купиха нови гробове и станаха мноу модерни

Comment

• Верно ли бе, кои са тези ?
                  sigpic

Comment

Верно ли бе, кои са тези ?
                    едни скучни ... не ги знаеш

Comment

Мисля че имам. Ще проверя довечера и ще ти звънна.
                      Благодаря на колегата за картата
                      Alfa Romeo 146 1.9 JTD 105+++ EX
                      Peugeout 2.2 HDI 133+++
                      Alfa 159 +++ next

Comment

• Ее.. ще следя темата с някаква надежда за активност от страна на съгражданите.

Alfa Romeo 156 1.9 JTD
                        sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от Plamen H. Покажи съобщение
                          Ее.. ще следя темата с някаква надежда за активност от страна на съгражданите.
                          Ако ще се случва нещо, все някой ще пише.
                          sigpic

Comment

• Стели, кви карти раздаваш бе.
                            кът за нас няма ли нещо?
                            Утре неделя 10.05 ако някои има идея за кафенце може да се организира нещо
                            Оня поп Влади може да му звъннете

Comment

• Да се организираме за 25 май да направим една голяма сбирка?

Comment

• някой нещо... м?

Comment

Working...
                                X